Lasersko odstranjevanje dlak

Ker so nam naše stranke na prvem mestu, ves čas skrbimo za njihovo dobro počutje. Poleg tega pri svojem delu uporabljamo sodobne naprave, ki so kakovostne in učinkovite, hkrati pa zasnovane tako, da so nežne do kože. Laserji imajo vključeno tudi enoto, ki koži daje občutek hlajenja in umirjanja. Izkušnja trajne odstranitve dlak je tako lahko neboleča.
Preden se odločite za sam poseg, je dobro, da veste, komu boste zaupali svoje telo. Izvajalec storitve mora biti strokoven in upoštevati vse varnostne in higienske ukrepe. Lasersko odstranjevanje dlak odsvetujemo nosečnicam in doječim materam, prav tako pa se zanj raje odločajte v hladnejšem delu leta, ko koža ni izpostavljena soncu. Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo tudi v naši dermatološki ambulanti.
Pred prvo terapijo laserskega odstranjevanja dlak se vsaj 4 tedne dlačic ne sme puliti ali depilirati, vsaj 2 tedna pa tudi ne svetliti, saj laserski žarek deluje na pigment, ki se nahaja v dlačnem foliklu. Pred začetkom posega se področje ustrezno pripravi. Nato z laserskim žarkom, ki prodre skozi kožo, postopoma uničimo koren dlake. Na ta način se dolgoročno onemogoči rast dlak in doseže, da se jih na obravnavanem območju popolnoma odstrani.
Končna cena laserskega odstranjevanja je odvisna od dela telesa, kjer trajno odstranjujemo dlake in števila tretmajev, ki jih v ta namen izvedemo. V kolikor se želite naročiti na termin posveta z našim dermatologom, vas vabimo, da pošljete povpraševanje. V okviru individualnega svetovanja boste izvedeli tudi ceno, ki jo boste odšteli za poseg.
Lasersko ali trajno odstranjevanje dlak je revolucionarna dermatološka metoda, ki vam pomaga, da se znebite nadležnih dlačic in težav, povezanih z njimi. Zato ga priporočamo vsem osebam, ki se spopadajo z vraščanjem dlačic, in vsem tistim, ki imate vsakodnevnega britja že čez glavo. S pomočjo laserja bodo namreč vaše dlake postale tanjše, rasle bodo veliko počasneje, čez čas pa se jih boste lahko celo znebili.