Lasersko odstranjevanje dlak

Za vedno se znebite dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je metoda, ki je v zadnjih letih močno pridobila na svoji priljubljenosti. Slednje lahko pripišemo predvsem njeni učinkovitosti pri trajnem odstranjevanju dlak, saj vaše dlačice že po nekaj tretmajih praktično prenehajo rasti. Marsikatera predstavnica nežnejšega spola, pa tudi moški, se za trajno odstranjevanje dlak odloča tako iz praktičnih kot estetskih razlogov.

V naši dermatološki ambulanti svojim strankam ponujamo vrhunsko lasersko odstranjevanje dlak (cenik prejmete ob povpraševanju) z medicinskimi laserji. Ti predstavljajo enega najbolj učinkovitih načinov za trajno odpravljanje telesne poraščenosti, s pomočjo katerega se neželene dlake trajno odstranijo. Prekomerna poraščenost se lahko pri ljudeh pojavi zaradi različnih razlogov, med katerimi pa gotovo izstopajo hormonske nepravilnosti. Slednje lahko bistveno vpliva na posameznikovo samopodobo – še posebej, kadar govorimo o poraščenosti hrbta ali obraza. Za vas zato naši izkušeni dermatologi izvajajo lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in drugih delih telesa. Z našo pomočjo se boste tako lahko hitro in povsem enostavno znebili problemov, ki jih povzročajo nezaželene dlake.

Lasersko odstranjevanje dlak
Lasersko odstranjevanje dlak

Kako deluje lasersko odstranjevanje dlak

Učinkovitost tega sodobnega načina odprave poraščenosti gre pripisati revolucionarni napravi, ki jo imenujemo laser. Bistveno za razumevanje uspešnosti tretmaja je, da razumemo delovanje samega laserja.

Laserski žarek za lasersko odstranjevanje dlak s svojim delovanjem vpliva na žive dele folikla ali dlačnega mešička. Njegova glavna naloga je, da skrbi za nastajanje in obnovo dlačnega korena. Naloga laserskega žarka pa je, da z določeno valovno dolžino prodre skozi kožo in se vpija v pigmentu dlak – melaninu. Pri njegovem delovanju pride do sproščanja toplotne energije, ki je ključna za odlične rezultate samega postopka. Ta namreč koren dlake postopno uniči in tako dolgoročno onemogoči nadaljnjo rast dlak na območju kože, kjer je bil izveden laserski poseg. Ko boste postopek ponovili, se bodo dlake skorajda popolnoma odstranile. Gre torej za res učinkovito metodo odstranjevanja neželenih dlak.

Na prvem mestu je stranka

Naša ekipa strokovnjakov je tako predana svojemu poslanstvu, da stranko vedno znova postavi na prvo mesto. Vas zanima lasersko odstranjevanje dlak? Cenik za to storitev lahko dobite že z nekaj kliki.

Prepričani ste lahko, da se bomo maksimalno potrudili za vaše zadovoljstvo. Zaupajte nam - tako, kot nam zaupajo že številni zadovoljni uporabniki naših storitev.

Bogate izkušnje

Naše delo temelji na večletnih izkušnjah s področja trajne odstranitve dlak in drugih področij.

Odzivnost in prijaznost

Pri svojem delu smo ves čas pripravljeni prisluhniti svojim strankam. Smo hitri, odzivni in komunikativni.

Strokovno znanje

Naše delo je podkrepljeno z najsodobnejšimi znanji s področja dermatologije in sorodnih ved.

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu

Izberite pravega ponudnika

Preden se odpravite na trajno odstranjevanje dlak oziroma lasersko odstranjevanje dlak, se morate zavedati, da je laser v prvi vrsti medicinski aparat, s katerim je potrebno pravilno rokovati. Z njim mora zato upravljati le usposobljeno in izkušeno osebje. To so po navadi specialisti dermatologi, ki vam znajo natančno svetovati tudi glede skrbi za vašo kožo – tako pred kot po posegu. Ordinacija, v katero se odpravljate, mora biti čista, higiena laserskega aparata in drugih pripomočkov pa na najvišjem nivoju. V prav tak prostor boste vstopili tudi na naši kliniki.

Pomembno je vedeti tudi, da je lasersko odstranjevanje dlak opravljeno z medicinskim laserjem in ne s kakršnokoli podobno napravo. Vse naprave morajo zato imeti določene certifikate in potrdila o namenu uporabe, primernosti in varnosti za stranke. Vsa potrebna dokazila pa lahko tudi zahtevate. Nenazadnje gre za vaše zdravje, zato z vso pravico zahtevate želene informacije. V naši dermatološki ambulanti z veseljem razblinjamo vse vaše dvome in tako poskrbimo, da se počutite dobro in prijetno.

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu

Eden izmed bolj priljubljenih tretmajev je tudi lasersko odstranjevanje dlak na obrazu. Te so namreč izredno neprijetne, zardi hormonskih težav pa se z njimi soočajo tudi ženske v različnih obdobjih.

Čeprav lahko z laserjem dlake odstranimo praktično s kateregakoli predela telesa (noge, pazduhi, bikini predel, roke, brčice in brada, roke, trebuh, hrbet), pa so ravno tiste na obrazu še toliko bolj moteče. V naši ambulanti zato rešujemo tudi to perečo težavo in vam tako pomagamo pri povrnitvi samozavesti. Med samim posegom pa smo še toliko bolj pozorni na vašo varnost in zdravje, zato vaše oči zaščitimo s posebnimi zaščitnimi očali.

Lasersko odstranjevanje dlak

POGOSTA VPRAŠANJA

Lasersko odstranjevanje dlak je postopek, ki vam morda vzbuja tudi nekoliko strahu. Za vse dodatne informacije smo tu mi, ki vas vabimo, da si preberete nekaj najpogostejših vprašanj o postopku trajne odstranitve neželenih dlačic, in odgovorov nanje.

Ker so nam naše stranke na prvem mestu, ves čas skrbimo za njihovo dobro počutje. Poleg tega pri svojem delu uporabljamo sodobne naprave, ki so kakovostne in učinkovite, hkrati pa zasnovane tako, da so nežne do kože. Laserji imajo vključeno tudi enoto, ki koži daje občutek hlajenja in umirjanja. Izkušnja trajne odstranitve dlak je tako lahko neboleča.
Preden se odločite za sam poseg, je dobro, da veste, komu boste zaupali svoje telo. Izvajalec storitve mora biti strokoven in upoštevati vse varnostne in higienske ukrepe. Lasersko odstranjevanje dlak odsvetujemo nosečnicam in doječim materam, prav tako pa se zanj raje odločajte v hladnejšem delu leta, ko koža ni izpostavljena soncu. Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo tudi v naši dermatološki ambulanti.
Pred prvo terapijo laserskega odstranjevanja dlak se vsaj 4 tedne dlačic ne sme puliti ali depilirati, vsaj 2 tedna pa tudi ne svetliti, saj laserski žarek deluje na pigment, ki se nahaja v dlačnem foliklu. Pred začetkom posega se področje ustrezno pripravi. Nato z laserskim žarkom, ki prodre skozi kožo, postopoma uničimo koren dlake. Na ta način se dolgoročno onemogoči rast dlak in doseže, da se jih na obravnavanem območju popolnoma odstrani.
Končna cena laserskega odstranjevanja je odvisna od dela telesa, kjer trajno odstranjujemo dlake in števila tretmajev, ki jih v ta namen izvedemo. V kolikor se želite naročiti na termin posveta z našim dermatologom, vas vabimo, da pošljete povpraševanje. V okviru individualnega svetovanja boste izvedeli tudi ceno, ki jo boste odšteli za poseg.
Lasersko ali trajno odstranjevanje dlak je revolucionarna dermatološka metoda, ki vam pomaga, da se znebite nadležnih dlačic in težav, povezanih z njimi. Zato ga priporočamo vsem osebam, ki se spopadajo z vraščanjem dlačic, in vsem tistim, ki imate vsakodnevnega britja že čez glavo. S pomočjo laserja bodo namreč vaše dlake postale tanjše, rasle bodo veliko počasneje, čez čas pa se jih boste lahko celo znebili.