Dermatološka klinika - domača stran

Ker je naša dermatološka klinika zavezana dobrobiti vsakega od vas, so cene naših storitev dostopne vsem. Za podrobnejši cenik nas kontaktirajte, moramo po poudariti, da ga bolj konkretno lahko določimo šele ob seznanitvi z vašimi težavami, saj lahko šele takrat ocenimo njihovo razsežnost in potrebne ukrepe.
Izvajamo preglede kožnih znamenj in njihovo odstranjevanje, nudimo tudi splošne dermatološke preglede in lasersko odstranjevanje dlak, za katerega se odloča vse več posameznikov. Smo specialisti z različnih področij in z veseljem se posvetimo prav vsakemu posamezniku.
Naša dermatološka klinika (naročanje poteka prek spletnega obrazca) si prizadeva za čim bolj preprosto naročanje. Izpolnite kontaktni obrazec in nas povprašajte po terminu, mi pa se vam bomo oglasili v najkrajšem mogočem času. V kolikor bomo imeli dodatna vprašanja, vam jih bomo zastavili, sicer pa vam bomo določili kar najoptimalnejši termin pregleda oziroma prvega obiska.
Znano je, da so čakalne dobe v javnem zdravstvu pogosto dolge, tudi večmesečne ali celo večletne. Če vas zanima naša dermatološka klinika, čakalne dobe niso dolge, saj se ves čas trudimo, da smo kar najbolj organizirani, pri čemer mislimo zlasti na dobrobit naših cenjenih pacientov. Naš cilj so namreč zadovoljni pacienti, ki nas radi priporočijo tudi drugim. Čakalne dobe pa so pri tem zagotovo pomemben faktor.
Dermatologija je veda, ki se ukvarja z zdravjem kože, las in nohtov. Na kliniki tako opravljamo različne preglede tudi s področja estetske dermatologije in številne posege, ki rešujejo težave s kožo, nohti in lasmi. Posebno pozornost dajemo tudi pregledu kožnih znamenj in njihovemu odstranjevanju, saj so znamenja lahko pokazatelj resnejših obolenj.